Kılçak İlkokulu

WEB https://kilcakilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kılçak Köyü Alaplı Zonguldak
VİZYON : Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim öğretim ortamı sunarak dünya insanı yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Akıl ve Zeka Oyunları ilçe birinciliği Öğretmenler Günü resim yarışması ilçe birinciliği

Saatler : 08.45-14.55
Isınma : Merkezi kalorifer
Servis : Öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamındadır. Şehir merkezine yakın olduğu için özel servis yoktur.
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Kılçak Köyü Alaplı / Zonguldak
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Alaplı ilçe merkezine 1,5 Km Zonguldak il merkezine 55 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak birlikte hizmet vermektedir.